Royal Republic

ROYAL REPUBLIC GER SIG UT PÅ STOR SVERIGETURNÉ

Malmös stoltheter Royal Republic är rockbandet som får folk att dansa. De har spelat på arenor runt om i Europa och lägger lika mycket energi på liveframträdanden som jobbet i studion. Bandets fjärde album ”Club Majesty” från 2019 är ett lysande exempel på bandets energi och glädje – som direkt smittar av sig till lyssnaren. Högaktuella med senaste singeln ”RATA-TATA” ger sig Royal Republic ut på en stor Sverigeturné i vår!
 

Biljetter finns tillgängliga från och med fredag 29
oktober klockan 10:00 via LiveNation.se och för spelningen hos oss på Lilla Helfvetet via länken 
här.

Musiken är rock – men med influenser och flera lager av andra genres som tillsammans skapar bandets unika och dansvänliga musik. På senaste skivan ”Club Majesty” från 2019 adderas en känsla av discorock och kavajer med paljetter. Skivan beskrivs dessutom av flera kritiker som en ny nivå av partyrock. Sedan ”Club Majesty” har Royal Republic släppt singlarna “Superlove”, “Magic” och nu senast “RATA-TATA”.

Sångaren Adam Grahn beskriver bandets uppträdanden så här:

”Vi spelar för dansgolvet. Vi spelar för alla som dansar. Vi har alltid haft ett sånt groove.”

Royal Republic lägger lika mycket kärlek i studion som på scenen och att få se bandet live är en upplevelse som du sent kommer att glömma. I vinter spelar de på Royal Rock Fest innan de ger sig ut på sin stora turné som startar i Göteborg den 16 februari för att sedan avslutas i Linköping den 23 april!

Turnédatum

16 februari – Pustervik, Göteborg (FRAMFLYTTAD KONSERT)

17 februari – Katalin, Uppsala

18 februari – Cozmoz, Borlänge

19 februari – Lilla Helfvetet, Mora

25 februari – Bongo Bar, Jönköping

26 februari – Mejeriet, Lund (FRAMFLYTTAD KONSERT)

4 mars – Halmstad Live, Halmstad

5 mars – Tivoli, Helsingborg

22 april – Frimis, Örebro

23 april – Skylten, Linköping

0 Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *