Nu börjar vi med Stand-Up på Lilla Helfvetet under våren.

Med start torsdag 31 januari 2019

Özz Nûjen + Joker Torsdag 31/1

 

Özz Nûjen behöver ingen närmare presentation. Känd från otaliga tv- och radio-framträdanden.

 

Det som är markant för Özz är hans sociala patos. Det är inte alltid det kommer fram på scenen, men han hanterar allt som händer i rummet med en blixtens hastighet och eftersom det alltid studsar på en humanistisk botten uppstår alltid positiva och tänkvärda reaktioner.

 

Özz:

”Ge mig en bra, upplyst scen med en bra mikrofon och bra högtalare, gör sen så att publiken sitter väldigt nära scenen och ni är väldigt nära en näraskrattet upplevelse.”

”Jag uppträder helst inte för en rädd och homofobisk publik.”

”Jag uppträder mer än gärna för en orädd och öppensinnad publik som kan ta att deras skratt kan fastna i halsen nån gång under showen.”

Lilla Helfvetet uppfyller ovan och ser fram emot en premiärkväll som sätter tydliga avtryck och gör Stand Up kvällar i Mora till en återkommande tillställning.

 

 

John Houdi  + Joker Torsdag 28/2

 

John Houdi bjuder på underhållning av högsta internationella klass.

 

John Houdi är en av de mest rutinerade och eftertraktade magiska entertainers vi har i dag i Norden. Hans fräscha och originella mix av humor, buktaleri och trolleri – något han själv kallar MagiComedy™ – har gjort honom till en populär och återkommande artist på event, shower och TV i Sverige och runt om i världen.

 

John Houdi är…

• utsedd till Årets Artist i Sverige

• niofaldig Nordisk Mästare i trolleri

• en av Europas skickligaste buktalare

• en av de mest bokade magiska artisterna i Norden

• en av Sveriges mest populära företagsunderhållare

John har framfört sin unika kombination av magi, humor och buktaleri runt om i hela världen.

 

 

LoL in Hell

Martin Svensson & Tobias Erehed Torsdag 28/3

 

Martin Svensson från Helsingborg har varit komiker på heltid i 20 år och uppträder över hela landet, inte minst i södra Sverige och på klubbar som Norra Brunn i Stockholm där han varit en regelbunden gäst sedan debuten 1997. Martins träffsäkra igenkänningshumor har gjort honom till en av landets mest bokade komiker, trots att han pratar skånska (!). Martin är en utpräglad live-komiker med mycket publikkontakt.

 

Tobias Erehed beskrevs en gång som “Den roligaste komikern från Tärnaby”. Detta skapade en enorm hype bland arrangörer över hela landet, tills de insåg att han även var den enda. Efter flytten från Lappland har Tobias hunnit med mycket. Han har gått till final i Grand Comedy Slam, deltagit i SVT:s  Släng dig i brunnen och skrivit skämt åt humorprogrammet Robins.

 

Garanterad skrattfest när två av Sveriges roligaste komiker, en söderifrån, en norrifrån träffas i mitten av vårt avlånga rike.

 

 

Zinat Pirzadeh  + Joker Torsdag 25/4

 

Zinat Pirzadeh är en av Sveriges mest populära standup comedy-artister och föreläsare.

En tjej full med humor, intelligens och mod. Hon pratar om sin flykt från Iran till det lilla norrländska samhället Glommersträsk. Det finns överraskande skillnader – så klart – även likheter.

 

– Jag försöker att se allt lite grann från sidan, berättar hon.

 

Hon påtalar även andra, mer allmängiltiga skillnader på ett underhållande och tänkvärt sätt. Islam är också ett ämne som Zinat behandlar.

 

Anledningen till att Zinat är så populär är att hon har en föreställning som är befriande fri från påhopp på publiken och från skämt ”under bältet”.

 

Förutom komiker kan Zinat ha titlarna författare, föreläsare, skådespelerska m.m på sitt visitkort.

 

Vald till årets roligaste kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan 2010.

 

 

Isak Jansson & Tobias Persson Torsdag 30/5 SÄSONGSFINAL

 

Isak är komikern som kan få ett rum att vrida sig av skratt men också fylla åhörarna med eftertanke. Hans humor är skruvad och samhällskritisk. Ett utmärkt val för den kräsne bokaren som vill ha intelligent humor och något som folk pratar om en längre tid. Hans klockrena imitationer av bl.a. Kristian Luuk, Özz Nûjen och Martin Timell har fått hela humorbranschen att häpna.

 

Metodiskt bygger han upp en allt större fanskara – för har man väl sett honom så vill man se mer av honom.

 

Han är inte rädd för att ta ställning men väver samtidigt in det i ett roligt nät så att upplösningen alltid utmynnar i ett hjärtligt skratt. Isak är intelligent, tydlig och rolig.

Ni har säkerligen sett honom framföra sin humor i bl.a. Släng dig i Brunnen (SVT 2018) och Comedy Confessions (Comedy Central 2017).

Tack vare sin förmåga att underhålla på både svenska och engelska är Isak en av våra mest beresta komiker. Han har uppträtt över hela världen på platser som Sydafrika, Island, Ryssland, Norge, Indien, Kina, Estland, Belgien, Danmark, Frankrike, Malta, Storbritannien, Luxemburg, Tyskland, Holland och Finland.

Hans senaste projekt är en humorshow om något så makabert som fallet Thomas Quick. Tillsammans med trubaduren och komikern Ola Aurell har han turnerat med sin show ”Quick – en humorshow” (2018 -).

 

Tobias Persson är aktuell med hyllade soloföreställningen ”Man på prov”.

 

Tobias Persson är den mångfacetterade underhållaren som vi sett i såväl Morgonsoffan, som Stockholm Live, Babben & Co, i Ö&B-reklamen, på Extra Extra och i panelen för Snacka om nyheter.

Han skojar regelbundet på Sveriges alla professionella Standupklubbar, har medverkat i turnén ”Sunny standup” och ”Ultimate comedy 3″ och uppträder ofta i England.

Varje sommar turnerar Tobias med showen ”Västkusteffekten”  med Micke Tornving, Henrik Hjelt, Anna Blomberg och Ann Westin…

Som skådespelare har det blivit över 400 fars-föreställningar tillsammans med Thomas Petersson, Lasse Brandeby m fl. Tobias skriver även ofta manus till ett diverse tv-program, däribland Robins, Time out och Snacka om nyheter.

2014 kom han ut med boken Den ofrivillige ordvitsaren.

Och nyss släppt humorboken ”Hur var din upplevelse”.

 

 

Kontakta Oss

Reservera Biljett

+46 (0) 70-817 36 60

info@lillahelfetet.se

©2019 All Rights Reserved For Lilla Helfvetet

Love

Music