Steve’N’ Seagulls

Steve’n’ Seagulls | Lilla Helfvetet

Artist: Steve’n’Seagulls
Spelplats: Live @ Lilla Helfvetet
Datum: 8 juli 2023
Tid: Öppet 22.00 -02.00
Biljetter: 300 sek (Förköp)
Åldersgräns: fr. 18 år på förköp. 20 år på dörren.

Steve’N’ Seagulls återvänder till Lilla Helfvetet!

Steve’N’ Seagulls bara älskade Lilla Helfvetet och den publik de mötte här i Mora i fjol. Ni som var där minns säkert hur bra de var live och vad ni har att se fram mot.
Det Finska fenomenet kommer tillbaka till Lilla Helfvetet i sommar för att återigen möta alla Dalmasar och dalkullor och åstadkomma en grymt härlig stämning.
Med egna covers på klassiska hårdrock låtar har de nått en enorm publik framförallt på Youtube där hela 270 miljoner sett deras musikvideos, AC/DC:s Thunderstruck-låt slog igenom med sällsynt intensitet runt om i världen och har hittills nått nästan 150 miljoner visningar.

Steve’N’ Seagulls är ett finskt band som bildades 2010. Bandets musik har beskrivits och försökt särskiljas på många sätt, men de närmaste är nog newgrass, country, rock och åtminstone bluegrass spelmässigt.

Den arsenal av instrument som setts på spelningarna har varit mycket omfattande från början; banjo, mandolin, trummor, kontrabas, dragspel, gitarr, flöjt och andra instrument växlar i händerna på bandet.

Med tiden har bandet finslipats med en diamanthård och stämningshöjande ensemble som cirkulerar runt om i världen och förmedlar musikens goda nyheter direkt från den kalla norr.

Om bandet från början var känt för att spela stenhårda covers på rock- och metalklassiker, har bandet även presenterat sin egen produktion för sin internationella publik på sina tre senaste album.

Steve’n’Seagulls har släppt fyra fullängdsalbum. Det första albumet Farm Machine (2015) och det efterföljande Brothers in Farms (2016) ökade utgifterna ytterligare. Båda skivorna hittade sin väg till fansen och tog sig till albumlistan i Finland och Billboards Bluegrass-lista i bland annat Nordamerika.

Nu är alltså Steve’N’ Seagulls på väg mot Mora igen och till Dalarnas hetaste live scen för att åter igen ge er en show.

Vi hälsar er varmt välkomna till en hel grym kväll hos oss på Lilla Helfvetet!
Taggar: , , , , ,

Datum

jul 08 2023
Expired!

Tid

22:00 - 02:00

Kostnad

300:-

Platser

Lilla Helfvetet
Älvgatan 75, 792 32, Mora
Webbplats
https://www.lillahelfvetet.se
Kategori

Arrangör

Lilla Helfvetet
E-post
info@lillahelfvetet.se
Förköpsbiljetter

Nästa evenemang

X