Liv Sin & Wasted Wizards

LIV SIN TILL LILLA HELFVETET

Artist: Liv Sin
Support: Wasted Wizards
Spelplats: Live @ Lilla Helfvetet
Datum: 18 oktober 2024
Tid: Öppet 21.00 -02.00
Biljetter: 250 sek
Åldersgräns: fr. 18 år på förköp. 20 år på dörren.

Klart med nytt datum!

Metalbandet LIV SIN från Stockholm grundades 2016 av sångerskan Liv Jagrell efter att hennes tidigare band Sister Sin 2015 beslöt att lägga ner – efter 13 år av turnerande med band som Slayer, King Diamond, Motörhead, Doro, Arch Enemy, In This Moment, W.A.S.P. och U.D.O.

Liv tog all sin karismatiska kraft och energi med sig till LIV SIN och skapade ett band med mer tyngd och med ett modernare sound, som har beskrivits som en blandning av det idag klassiska Göteborgssoundet och modern metal såsom Five Finger Death Punch och Parkway Drive, men också med en twist av Arch Enemy och Judas Priest.

Debutalbumet ”Follow Me” (2017) producerades av Stefan Kaufmann (ex. U.D.O. & ex. Accept), och Fitty Wienhold (ex. U.D.O.). Uppföljaren ”Burning Sermons” (2019) producerades av Emil Nödtveidt (Deathstars) och musiken utvecklades framåt med mörkare riff, melodiska refränger och större musikaliska arrangemang.

”KaliYuga” släpptes i början av 2023 och bjuder på ett mer experimentellt och dynamiskt sound, där Liv och co går djupare in på mjukare, mörkare och hårdare sidor. Skivan är inspelad i Solna Sound Recording av Simon Johansson (Wolf, Soilwork m fl) samt Mike Wead (King Diamond).

The Process: https://www.youtube.com/watch?v=NpEu2sOZcTs

Antihero: https://www.youtube.com/watch?v=-42EEoGPYCU

Under november-december 2023 gjorde LIV SIN en lika lång som succéartad Europaturné som förband till Deathstars, med totalt över 30 konserter från Skandinavien till Spanien, Storbritannien till Slovenien och allt däremellan. Inför detta släppte de också en cover av Deathstars-låten ”Synthetic Generation”.

Bandmedlemmar:

Liv Jagrell: Sång
Krille Kellerman: Gitarr
Per Bjelovuk: Trummor
Jay Matharu: Gitarr
Daniel Skoglund: Bas

Länkar:

Facebook: https://www.facebook.com/livsinofficial

Instagram: https://www.instagram.com/livsinofficial/

@livsinofficial

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCCDwseLqi-0nrRkqgSYypUw

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7aetQGX0sd3swXqUIWurrE

Hemsida: https://www.livsinofficial.com

 

Support: Wasted Wizards

Ni som var med på Eclipse har redan mött dem, Moras nya hopp om framgång. Man kan ju med säkerhet säga att dessa grabbar inte sitter inne på fritiden och spelar dator eller tv-spel. Otroligt synkade och energifulla och ger allt på scenen och som jag personligen är nästa generation som kommer gå långt i musikbranschen, helt klart värda att få öppna upp denna kväll för oss på Hellstage!

Som vanligt har vi från 18 år på förköp och 20 år i dörren. Så ni som ännu ej fyllt 20 år, köp förköpsbiljett. Engångs insläpp gäller hos oss oavsett om du har förköpsbiljett eller inte.

Varmt välkomna till oss på Lilla Helfvetet.
 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

okt 18 2024

Tid

21:00 - 02:00

Kostnad

250:-

Platser

Lilla Helfvetet
Älvgatan 75, 792 32, Mora
Webbplats
https://www.lillahelfvetet.se
Kategori

Arrangör

Lilla Helfvetet
E-post
info@lillahelfvetet.se
X