John Lindberg Trio

John Lindberg Trio | Lilla Helfvetet

 

John Lindbergs Trio – JLT
Spelplats: Live @ Lilla Helfvetet
Datum: 21 maj 2022
Tid: Öppet 22.00 -02.00 (På scenen ca 23.30)
Biljetter: 280 sek
Åldersgräns: 20 år

De har placerat sig som topp 10 på den svenska albumlistan med sina fyra senaste album. De har 14 års intensivt turnérande i ryggen och åtta studioalbum. Ändå fortsätter John Lindberg Trio att stadigt växla upp.

Innan 2018 var över släppte bandet en helt ny EP. Det första väsen vi hör av bandet i skivväg sedan 2017 års Straight From The Heart.’Det är lite klassiskt tänk, att göra lite mindre releaser.

EP med fyra låtar och istället flera releaser. ”Det känns som ett spännande sätt att ge ut vår musik”, Säger John Lindberg själv. Allt har hållits hemligt mot deras växande skara av fans så den första EPn, ’Rhymes and Rhythm’s’ kom som en vårpresent till alla rocktörstande JLT-fans runtom i landet.

John Lindberg Trio har byggt sin fanbase the old fashioned way. Deras konstanta turnerande i snart femton år är ett envist arbete som befäst deras roll som Sveriges okrönta rockabillykungar. Idag har de en alltjämt växande skara anhängare, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även i länder som Tyskland och USA. Deras moderna tappning av klassisk rock n’ roll rymmer även influenser av blues och country, ett sound som de gräver djupare i på kommande releaser.

Nu kommer alltså John Lindberg Trio till Dalarnas hetaste livescen för att ge järnet iför vår fantastiska publik vi har hos oss, på Lilla Helfvetet, på vår scen Hellstage.

 

Varmt välkomna ska ni vara till oss på Lilla Helfvetet i Mora!

Taggar: , , , , ,

Datum

maj 21 2022
Expired!

Tid

22:00 - 02:00

Kostnad

280:-

Platser

Lilla Helfvetet
Älvgatan 75, 792 32, Mora
Webbplats
https://www.lillahelfvetet.se
Kategori

Arrangör

Lilla Helfvetet
E-post
info@lillahelfvetet.se
Förköpsbiljetter

Nästa evenemang

  • Jay Smith
  • Datum
    jul 06 2023
  • Tid
    22:00 - 01:00
X