Eclipse

Eclipse | Lilla Helfvetet

Artist: Eclipse
Spelplats: Live @ Lilla Helfvetet
Datum: 9 december 2023
Tid: Öppet 21.00 -02.00
Biljetter: 250 sek (förköp)
Åldersgräns: fr. 18 år på förköp. 20 år på dörren.

Eclipse kommer tillbaka till Lilla Helfvetet.

Nu står det äntligen klart, Eclipse återvänder till Mora och Lilla Helfvetet. Eclipse har spelat utsålda konserter runt om i hela världen under senare år, från Japan till Australien, USA och flertalet turnéer i Europa. Utöver de egna turnéerna har bandet spelat de flesta stora rock- och metalfestivalerna i Europa inklusive Wacken, Sweden Rock, Bang Your Head med flera.

Mellan Europaturnéer och Japanbesök har de även lyckats att klämma in en spelning i här hos oss på Lilla Helfvetet i Mora.

Och även om Eclipse bevisligen kan spela in grymma plattor så är det ett band som allra helst ska upplevas på en scen. Som sångaren Erik Mårtensson själv uttrycker det:

Varje gång vi ska ställa oss på scen så kommer jag ihåg känslan från när man var yngre och skulle se ett band. Spänningen, den lite nervösa väntan framför scenkanten och förväntningen om att bli helt överkörd. Vi känner ett stort ansvar inför vår publik och vill att varenda person i lokalen ska känna sig fullkomligt mosad när vi kliver av!”.

Erik förövrigt, som är från orten ser extra mycket fram mot att få uppträda för sin hemma publik och hoppas på bra tryck

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar & ändringar.

Varmt välkomna till oss på Lilla Helfvetet i Mora!

Datum

dec 09 - 10 2023
Expired!

Tid

21:00 - 14:00

Kostnad

250:-

Platser

Lilla Helfvetet
Älvgatan 75, 792 32, Mora
Webbplats
https://www.lillahelfvetet.se
Kategori

Arrangör

Lilla Helfvetet
E-post
info@lillahelfvetet.se
Förköpsbiljetter

Nästa evenemang

  • Runa
  • Datum
    maj 25 2024
  • Tid
    22:00 - 02:00
X